Guest Tomek Report post Posted January 20, 2016 cześć, wpadłem w pętle kredytową chwilówek i jestem zadłużony na dużą sumę jak na mój wiek - 22 lata. Proszę o pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
tammka 0 Report post Posted January 21, 2016 Wejdż na stronę https://wyjsczdlugow.pl/ i sprawdż, jak oni mogą Ci pomóc. Sądzę, że tak doświadczona i prężnie działająca kancelaria bez problemu znajdzie dla Ciebie optymalne rozwiązanie. Z całą pewnością pokażą Ci możliwości wyjścia zadłużenia, o jakich większość zwykłych osób na forach nie ma pojęcia (kancelaria działa w oparciu o prawnie dozwolone, skomplikowane konstrukcje prawno-podatkowe). Share this post Link to post Share on other sites
kamilrzasa 0 Report post Posted March 21, 2016 (edited) ciekawa strona Edited March 21, 2016 by kamilrzasa Share this post Link to post Share on other sites
Inatka93 0 Report post Posted January 7, 2019 Nie będę Cię oceniać, bo sama właśnie w tym wieku sięgnęłam po pierwszą chwilówkę. Na szczęście miałam na tyle rozumu, przy to błędne koło przerwać, kiedy był na to czas. Tobie się nie udało, dlatego chcę Ci pomóc. Na początek może zajrzyj na stronę spiralazadluzenia.pl/ , dowiesz się co nieco na temat radzenia sobie z długami. A potem może się z nimi skontaktuj poradzą , co i jak zrobić. Share this post Link to post Share on other sites