Nowa11111 0 Report post Posted September 9, 2015 Poszukuję kontaktu z prywatnym inwestorem, który udzieliby mi pożyczki na umowę cywilno-prawną lub pod weksel Share this post Link to post Share on other sites
Chwilówki 0 Report post Posted September 9, 2015 Skorzystaj z zaufanych stron social lending typu Kokos czy Finansowo. Do takich ogłoszeń jak twoje zgłaszają się najczęściej niestety osoby, które chcą przedpłaty, a po przelewie kontakt się urywa. Share this post Link to post Share on other sites
pozyczkamaxx 1 Report post Posted September 9, 2015 Jednak kokos i inne portale typu social lending zwykle mają limit na pierwszą pożyczkę a z innych wpisów na forum wiem, że chodzi tu o kwotę rzędu 4,000 zł. Dlatego trzeba powtórzyć to, co napisano wcześniej. Nikt takiej kwoty na weksel nie pożyczy. Share this post Link to post Share on other sites
Mastaler 1 Report post Posted September 11, 2015 Ja już to przerabiałem. NIKT tak naprawdę nie pożyczy większej kasy umowę cywilno-prawną lub pod weksel. Niby mają oferty, ale jak przychodzi co do czego to sorry. Ściema. Share this post Link to post Share on other sites