e-money 0 Report post Posted June 4, 2015 Pożyczkolandia.pl jest serwisem pożyczek społecznościowych, który zrzesza użytkowników pragnących zaciągnąć pożyczkę jak i tych, którzy chcą zainwestować swoje pieniądze. Zachęcam do zapoznania się z ofertą tego serwisu. Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted June 7, 2015 Promocja dla nowych użytkownikówZweryfikuj numer konta bankowego i otrzymaj pierwsze 20 punktów za weryfikacje absolutnie za darmo. Share this post Link to post Share on other sites
Zuzka 0 Report post Posted February 11, 2016 Czy takie portale sprawdzają w jakiś spośób potencjalnych pożyczkobiorców? Share this post Link to post Share on other sites
eugeniusz.m 0 Report post Posted February 17, 2016 Z tego co wiem to Kokos sprawdza i weryfikuje. Poza tym bez wiarygodnych danych i zabezpieczeń żaden pożyczkodawca nie będzie chciał pożyczyć takiej osobie pieniędzy, co jest akurat zrozumiałe. Godna polecenia jest także inna platforma tego typu taka jak CapitalClub, z której korzystam jako inwestor i jestem bardzo zadowolony. O pożyczki starają się firmy, które mają jasno określony cel i nie ma problemu z ich spłacaniem. Takie coś mi się podoba, bo wiem komu pożyczam, wiem na co i wiem też, że ma to jakiś sens. Po prostu pomagam firmom, które w przyszłości będą miały coś do zaoferowania nie tylko dla mnie, ale także dla innych. Trzeba myśleć przyszłościowo i dbać o rozwój polskich przedsiębiorstw. Share this post Link to post Share on other sites
e-money 0 Report post Posted February 21, 2016 Tak sprawdzają, ale i tak warto sprawdzić: https://pozyczkolandia.pl/szczegolowe_zasady_weryfikacji.html nie wszystkie weryfikacje są wymagane, podstawowe pozwalają nam pożyczać tylko do określonej kwoty pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites