Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Jump to content
Sign in to follow this  
e-money

Pożyczki społecznościowe - Pożyczkolandia

Recommended Posts

Pożyczkolandia.pl jest serwisem pożyczek społecznościowych, który zrzesza użytkowników pragnących zaciągnąć pożyczkę jak i tych, którzy chcą zainwestować swoje pieniądze.

Zachęcam do zapoznania się z ofertą tego serwisu.

Z tego co wiem to Kokos sprawdza i weryfikuje. Poza tym bez wiarygodnych danych i zabezpieczeń żaden pożyczkodawca nie będzie chciał pożyczyć takiej osobie pieniędzy, co jest akurat zrozumiałe. Godna polecenia jest także inna platforma tego typu taka jak CapitalClub, z której korzystam jako inwestor i jestem bardzo zadowolony. O pożyczki starają się firmy, które mają jasno określony cel i nie ma problemu z ich spłacaniem. Takie coś mi się podoba, bo wiem komu pożyczam, wiem na co i wiem też, że ma to jakiś sens. Po prostu pomagam firmom, które w przyszłości będą miały coś do zaoferowania nie tylko dla mnie, ale także dla innych. Trzeba myśleć przyszłościowo i dbać o rozwój polskich przedsiębiorstw.