AgaQ 0 Report post Posted November 26, 2014 "Desperacko poszukuję kilkuset osób które wypełni moją ankietę dotyczącą wykorzystania kredytów konsumpcyjnych. Proszę Was, poratujciebiedną studentkę i pomóżcie jej skończyć studia. W zamian za to ofiarujędozgonną wdzięczność. Ankieta jest całkowicie anonimowa, a jejwypełnienie zajmie ok. 5 minut. Please help " ANKIETA:moje-ankiety.pl/respond-70511.html Share this post Link to post Share on other sites
mmkaj 0 Report post Posted November 28, 2014 Nie wiem, czy taka ankieta wypełniona na rympał będzie miała jakąkolwiek wartość merytoryczną. Share this post Link to post Share on other sites
AgaQ 0 Report post Posted December 29, 2014 Z pewnością masz rację, ale z drugiej strony dla wprawnej osoby minimalny czas wypełnienia naprawdę zajmuje tylko 5 minut Dlatego serdecznie zachęcam Państwa do wypełnienia mojej ankiety, potrzeba jeszcze kilkudziesięciu ankiet, proszę o pomoc i poświęcenie chwili na jej wypełnienie, będę naprawdę wdzięczna Share this post Link to post Share on other sites
NeoHos 0 Report post Posted December 30, 2014 Sam piszę pracę magisterską więc z chęcią pomogę Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites