Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Skocz do zawartości
Nikoś

Własna restauracja - co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.04.2020 o 11:27, Nikoś napisał:

Tak się zastanawiam czy zakładanie restauracji w polsce jest trudne, kilka pomysłów już mam.

Dzień dobry, jeżeli myśli Pan o otwarciu własnej restauracji to proszę rozważyć możliwość otwarcia pizzeri DaGrasso. Oferujemy przejrzyste warunki współpracy i partnerską atmosferę w relacjach biznesowych. Wspieramy Franczyzobiorcę na każdym etapie rozwoju inwestycji mające na celu ułatwienie startu biznesu oraz zapewnienie stałego i zrównoważonego przychodu:

• oferujemy sprawdzony know-how

• mocne wsparcie marketingowe dzięki ogólnopolskiej promocji sieci

• dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego

• wsparcie szkoleniowe dla Ciebie i Twoich pracowników

• przygotowanie projektu technologicznego i aranżacja wnętrza lokalu

• wsparcie w podstawach rachunkowości biznesowej

• sprawdzony system dostaw produktów podlegających stałej kontroli jakości.

• wsparcie operacyjne Managera Regionu

 

Więcej informacji: dagrasso.pl/franczyza

 

Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.

 

Konsultant marki DaGrasso

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Marzenie o własnej, wyjątkowej restauracji nie musi być jednym z tych, które nigdy się nie spełnią. Przy pewnych nakładach pomysłowości i ciężkiej pracy można stworzyć wspaniałą restaurację i cieszyć się prowadzeniem własnego biznesu. Warto też od razu postawić na restaurację, które oferuje możliwość dowozów. Wówczas niezbędne mogą okazać się naczynia jednorazowe, które znajdziesz w tym sklepie

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jestem zainteresowana wynajmem nieruchomości w Warszawie, jak sobie z tym poradzić? Czy ktoś z Was korzystał z pomocy tej agencji https://loco-estate.com/nasze-uslugi/wynajem-nieruchomosci/ ? LOCO Real Estate Warszawa  to specjaliści od nieruchomości dla obcokrajowców: ekspatów, kadry menedżerskiej czy placówek dyplomatycznych. W Warszawie jest dużo lokali wartych zainteresowania, a co jakiś czas trafiają się też okazje na miarę dziesięcioleci. Warto wiedzieć, jak i kiedy je wykorzystać. Pomaga w tym LOCO Real Estate.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Przede wszystkim warto skorzystać z reklamy internetowej i banerów AdWords https://sklep.brandactive.pl/banery-reklamowe-google-adwords-jpg. Aby kampania bannerowa była skuteczna, należy zadbać o poszczególne elementy kreacji tak, aby tworzyły spójną całość, przyciągały wzrok i zawierały odpowiednie call to action.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Teraz restauracje mają bardzo ciężko. Nie każda przetrwa ten okres. Tutaj https://www.infobrokering.com.pl/jak-przetrwac-i-odniesc-sukces-w-biznesie jednak warto sobie zerknąć i poczytać w jaki sposób przetrwać na rynku i odnieść sukces. Jest tam bowiem wiele cennych informacji i wskazówek, które faktycznie mogą okazać się niezwykle przydatne. Na pewno nie warto się poddawać. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Na razie musisz przeczekać epidemię bo w czasie lock downu nie uruchomisz restauracji. Za to jest to dobry czas na planowanie i prowadzenie przygotowań. Masz już pewnie pomysł jaki charakter będzie miała Twoja restauracja. Może warto, żebyś rozważył jakich mebli będziesz potrzebował. Przejrzyj możliwości NonameOffce może znajdziesz coś dla siebie https://nonameoffice.pl/lady-recepcyjne/

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak chcesz założyć własną restaurację, to rozeznaj się najpierw w kosztach. Przeczytać ten artykuł i sprawdź, ile może to mniej więcej kosztować http://hotmoney.pl/ile-kosztuje-utrzymanie-restauracji-koszty-wynajmu-pracownikow-koncesji-utrzymania-czystosci/, a należy pamiętać, że każdy biznes to wydatki, których się nie uniknie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ja w mojej własnej restauracji zdecydowałem teraz o tym żeby kadry i ich obsługę zlecić firmie zewnętrznej. Tutaj https://poradniki.net/kiedy-warto-skorzystac-z-outsourcingu-kadr/ możecie też o tym dokładniej przeczytać. TO oszczędność i też wiem że będzie to  prowadzone jak trzeba przez osoby kompetentne które się na tym znają. Polecam wam takie rozwiązanie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×