Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    Jak wyłączyć cookies? AKCEPTUJĘ
Skocz do zawartości
romann

Co niezbędna w restauracji?

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że w takiej restauracji powstanie również zaplecze, które będzie pełniło rolę magazynu, prawda? W takim razie na pewno przyda się solidny i bezpieczny regał metalowy magazynowy, który pozwoli na łatwe i proste przechowywanie towaru. Regały producenta MetalSistem wykonane są wysokiej jakości materiałów, innowacyjne oraz modułowe.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

W restauracji na pewno przydadzą się odpowiednie pojemniki transportowe na żywność. Jedzenie musi być przewożone w specjalnych warunkach, trzeba być tego świadomym. Niezbędne będą takie pojemniki do transportu żywności opisane na http://celnie.pl/skrzynki-i-pojemniki-do-transportu-zywnosci-co-oferuja-producenci które spełniają szereg norm i mają odpowiednie certyfikaty.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A może przy otwieraniu restauracji przyda Ci się pomoc od strony finansowej? Są firmy, które oferują pośrednictwo finansowe. Coraz więcej osób z tego korzysta, bo według mnie to chyba dużo lepsze niż pozostałe rozwiązania. O szczegółach możesz przeczytać na stronie http://www.dcfconsulting.pl/posrednictwo-finansowe/ W tej firmie znajdziesz również inne usługi, jeśli chodzi o finanse.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

W restauracji to co najważniejsze odbywa się w kuchni :) Wyposażenie koniecznie z atestami, nawet zwykle skrzynki http://frappe.pl/jakie-normy-i-standardy-powinny-spelniac-pojemniki-transportowe-na-owoce-i-warzywa/ muszą być niezwykłe :) Dlatego zakup wymaga włożenia nie tylko sporej gotówki, ale i czasu.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dzień Dobry chcę kupić zmywarki gastronomiczne firmy hendi . Spotkaliście się kiedyś ze zmywarkami tej firmy? Znalazłem w fajną w internecie, ale muszę o jeszcze przemyśleć. Proszę o jakieś porady. Nie wiem czym się kierować przy wyborze? Jeśli ktoś może coś doradzić to będę wdzięczny.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Czy do kuchni otwartej wybieramy inny okap niż do zaprojektowanej w oddzielnym, zamkniętym pomieszczeniu? Kluczowa jest tu wydajność urządzenia, dlatego też oprócz obliczenia tego parametru w pierwszej kolejności powinniśmy przeanalizować ofertę z zakresu wyciągów. Przy otwartych kuchniach powinniśmy wziąć także pod uwagę umiejscowienie okapu - lokalizacja centralna sprawi, że urządzenie najszybciej poradzi sobie z zapachami towarzyszącymi gotowaniu. Wiele więcej dowiedziałam się na https://www.kernau.com/artykuly/nowoczesny-okap-kuchenny-jaki-wybrac.html

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×